AB Cubile Åstol

Västra Götalands län

Information

AB Cubile Åstol hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där AB Cubile Åstol finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Cubile Åstol tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. AB Cubile Åstol har funnits sedan och 2007-11-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Cubile Åstol så kan ni göra det genom att skicka er post till Bältev. 8, 175 68, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB Cubile Åstol Privat, ej börsnoterat.

AB Cubile Åstol har idag 556734-3719 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för AB Cubile Åstol

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, konsultverksamhet inom ekonomi och finansområdet samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Cubile Åstol så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlstedt, Björn Olof Ernst som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmqvist, Anders Ning-Chy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Per Ove som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .