U.S. TWIN

Västra Götalands län

Information

570730-XXXX är organisationsnummer för företaget U.S. TWIN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som U.S. TWIN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tjörn som är den kommunen som U.S. TWIN finns i.

U.S. TWIN har varit registrerat sedan 1991-08-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för U.S. TWIN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

U.S. TWIN är och det finns flera bolag i Tjörn som också är .

Firmatecknare för U.S. TWIN är följande:

Vill ni komma i kontakt med U.S. TWIN så kan ni göra det på telefon genom 0304-662507 eller genom brev på följande adress:

Reparation av mc och bilar samt försäljning av reservdelar och tillbehör

Det finns olika personer som har en koppling med U.S. TWIN och det är SÖDERSTRÖM, STINA ANITA som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,